Mii de romani au platit pentru a avea trei cifre pe placuta de inmatriculare a masinii

Data publicarii: 07-04-2010 | Auto

Daca aveti placuta de inmatriculare cu doua cifre, aflati ca nu sunteti la moda. Peste 3.000 de bucuresteni au platit ca sa renunte la numarul vechi si sa poata avea trei cifre pe placuta. Cel mai cautat numar e 666. De cand au aparut numere noi, cu trei cifre, bucurestenii nici nu mai vor sa auda de placutele vechi de inmatriculare.

"Mai bine de jumatate din cei care vin la ghiseu vor numere cu trei cifre. Vor sa-si introduca anul nasterii 981, au incercat sa-si puna prenumele Dan, Leo, Geo", a declarat Dan Mosescu, Directorul Serviciului de Inmatriculari.

In Capitala, au fost inmatriculate, de la inceputul anului, peste 13.000 de masini cu numere preferentiale, cu trei cifre, iar placutele vechi au fost cerute doar de 1.700 de soferi.

Primii clienti la inmatriculari au fost cei cu masini scumpe. Ca sa iasa in evidenta si-au cosmetizat placutele de inmatriculare, spun politistii. Iar moftul nu e scump deloc - doar 85 de lei numarul preferential.

Si cu toate ca sunt peste 15 milioane de combinatii posibile, cei mai multi bucuresteni au vrut placute cu 666, 999 sau 888. Au renuntat la placutele vechi, in favoarea celor considerate de fite.

Integral in Antena3

Ultimele stiri pe BankNews.ro: