ING Bank Romania si-a numit un director de dezvoltare in functia de director general adjunct

Data publicarii: 08-04-2010 | Finante-Banci

ING Bank Romania a numit directorul departamentului de dezoltare produse bancare pentru populatie in functia de director general adjunct, Maria Cristina Matei urmand sa ocupe aceasta functie de la 1 mai, a anuntat banca.

Noul director general adjunct va coordona divizia de servicii si produse bancare pentru populatie si intreprinderi mici, precum si reteaua pentru populatie (retail banking), se mentioneaza in comunicat.

ING Bank Romania are din acest an trei divizii de produse si servicii bancare pentru populatie si intreprinderi mici, pentru intreprinderi mijlocii si pentru mari corporatii.

Directorul general adjunct responsabil de clientii corporativi, Bogdan Boteanu, a preluat de la 1 februarie 2010 conducerea diviziei pentru intreprinderile mijlocii (Mid Corporate Banking) si a retelei pentru persoane juridice, se mai arata in comunicat.

Divizia care ofera servicii si produse bancare marilor corporatii si institutiilor financiare (Commercial Banking) va fi coordonata de la 1 iulie 2010 de Mihaela Bitu, care administreaza in prezent activitatile de creditare ale bancii la nivel regional.

Toti membrii echipei de management si-au inceput cariera in cadrul ING Bank Romania in urma cu 14 ani si au ocupat de-a lungul timpului mai multe pozitii de conducere in cadrul companiei, atat la nivel local cat si la nivel regional.

NewsIn