Campionatul Bancherilor la fotbal: Raiffeisen invinge in teren, Libra in tribuna

Data publicarii: 08-04-2010 | Diverse

Cel mai frumos meci al serii trecute a fost ultimul din program, cel dintre Raiffeisen Bank si Libra Bank. O partida cu goluri multe, care chiar daca a fost dezechilibrata ca valoare in teren, Raiffeisen fiind net superioara, a fost echilibrata de tribuna, unde galeria lui Libra a limitat pur si simplu diferenta de scor printr-o sustinere cel putin originala si cu foarte mult umor.

BANK OF CYPRUS - CREDIT EUROPE BANK   3-9

Marcatori: Ionut Baltateanu, Andrei Dumitrescu (2) / Florin Tone (2), Laurentiu Irimia (2), Marius Visan (2), Horia Acatrinei (2), Alexandru Anghel

Partida desfasurata in general intr-un singur sens si cu o singura favorita. Campioana si-a onorat cartea de vizita si a demonstrat inca o data, daca era nevoie, ca nu are de gand sa renunte la titlu nici in aceasta editie. De partea cealalta, o echipa care incepe sa functioneze, dar care mai are nevoie de un plus de efectiv pentru a face pasul inainte.

INTESA SANPAOLO - BANCPOST   1-11

MArcatori: Remus Nica / Florin Atanasiu, Sorin Manea (2), Claudiu Zbarcea (4), Marin Chirila (4)

Bancpost n-a iertat nimic in acest meci. A punctat de cite ori a avut ocazia si a invins categoric o echipa care mai are nevoie de timp pina se va lega. La Bancpost se vede improspatarea lotului, in timp ce la Intesa Sanpaolo se observa faptul ca mai are de jucat ceva timp pina sa sudeze o echipa redutabila.

BCR - ATE BANK   7-1

Marcatori: Emilian Croitoru (p), Florin Calciu, Teo Panculescu (2), Ionut Petrescu (2), Robert Nastase / Bogdan Livanu (p)

BCR isi revine usor, usor si invinge chiar cu Vali Raileanu, principala arma de atac a lor, in tribuna - suspendat pentru aceasta partida. BCR a cistigat mai greu decat o arata scorul, iar ATE a facut un meci bun, insa a fost privata de o serioasa lipsa de efectiv.

RAIFFEISEN BANK - LIBRA BANK   15-4

Marcatori: Valentin Titilina, Stefan Vasilescu (7), Nicolae Valentin, Sebastian Mavrodineanu, Catalin Munteanu (2), Matei Lucian (3) / Alex Dionian, Teo Todica, Lucian Andreescu (2).

A fost al doilea meci consecutiv al lui Raiffeisen in care marcheaza 15 goluri, ceea ce ar trebui sa reprezinte un semnal de alarma pentru ceilalti favoriti ai intrecerii. E adevarat ca au fost avantajati si de program, care le-a scos in cale, in primele etape, doua adversare debutante in Campionatul Bancherilor "Hummel" powered by "Vinexpert". Cealalta tabara beneficiaza de tot arsenalul unei echipe adevarate, insa mai are nevoie de timp pentru a deveni o formatie de forta. Libra puncteaza foarte tare la capitolul galerie, unde beneficiaza de o adevarata arma psihologica impotriva adversarilor.