Pensionarii isi pot incasa pensiile si prin conturile sau cardurile Intesa Sanpaolo Bank

Data publicarii: 14-04-2010 | Finante-Banci

Intesa Sanpaolo Bank a semnat cu Casa Nationala de Pensii si Alte Drepturi de Asigurari Sociale (CNPAS) un acord privind virarea pensiilor si a altor drepturi sociale in conturi curente sau pe carduri bancare pentru toti beneficiarii sistemului public de pensii, a anuntat banca miercuri.

Incasarea sumelor de bani cuvenite pensionarilor in conturile deschise la Intesa Sanpaolo Bank se poate face in baza unei cereri completate in una din unitatile bancii.

"Reprezentantii bancii se vor ocupa de trimiterea acestei solicitari catre Casele Teritoriale de Pensii (CTP) de care apartine solicitantul", se arata in comunicat.

Incasarea pensiei in conturile deschise la Intesa Sanpaolo Bank este gratuita, iar retragerile de numerar de la ghiseele bancii sau de la orice bancomat din tara sau din strainatate se face cu comision zero (0%) prin intermediul Pachetului Lider, pe care clientul il poate utiliza si pentru operatiuni curente, precum plata facturilor.

Incasarea sumelor de bani de pensionari si de beneficiarii de drepturi prevazute de legi speciale, rezidenti in Romania se face incepand cu data de 14 a fiecarei luni.

Intesa Sanpaolo Bank, parte a grupului Intesa Sanpaolo, are o retea de peste 90 unitati teritoriale si se adreseaza atat clientilor persoane fizice, cat si companiilor si IMM-urilor.

NewsIn

Ultimele stiri pe BankNews.ro: