Raiffeisen Bank ofera studentilor cu rezultate foarte bune zece burse in strainatate

Data publicarii: Astazi, 28-08-2006
Raiffeisen Bank continua programul pt studenti Bursa RaiffeisenRaiffeisen Bank a incheiat procesul de selectie pentru cea de-a treia editie a programului pentru studenti “Bursa Raiffeisen 2006”, se arata intr-un comunicat de presa remis BankNews.ro. Acest program se adreseaza studentilor cu rezultate exceptionale din anii terminali, care au fost admisi sa-si definitiveze studiile la universitati de prestigiu din strainatate in anul universitar 2006-2007.

Programul “Bursa Raiffeisen” isi propune sa sprijine financiar zece studenti cu rezultate universitare foarte bune si experiente extra-curriculare bogate, dar si sa le faciliteze acestora angajarea in banca dupa finalizarea studiilor. Bugetul total alocat de catre Raiffeisen Bank pentru aceasta editie a fost de 25.000 Eur.

“In dezvoltarea sa, Raiffeisen Bank mizeaza in foarte mare masura pe calitate, dinamism si inovatie, calitati pe care le-am regasit in acesti tineri. De aceea ne-am propus sa investim in ei si daca ei vor dori, sa-i primim in echipa Raiffeisen. Pentru acesti tineri aflati la inceputul carierei profesionale conteaza mult ca o banca puternica sa aiba incredere si sa investeasca in ei. Pe masura ce companii de prestigiu vor derula astfel de programe, tot mai multi tineri bine pregatiti vor alege sa-si construiasca o cariera in Romania” a spus Steven van Groningen, presedintele Raiffeisen Bank.

Din totalul de peste 350 de aplicatii au fost intervievati de catre specialistii Directiei Resurse Umane 70 de studenti, 45 dintre ei fiind ulterior testati on-line (candidatilor le-au fost verificate stilul de gandire, profilul trasaturilor comportamentale si interesele ocupationale). In ultima etapă 20 de finalisti au participat la un centru de evaluare, fiind astfel desemnati cei 10 bursieri.
 
Pentru prima data de la lansarea acestui program a fost oferita o bursa pentru un tanar din Republica Moldova. Raiffeisen Bank Romania a deschis anul acesta o reprezentanta la Chisinau, in Republica Moldova.

Beneficiarii celor 10 burse acordate de Raiffeisen Bank sunt:


•Cristian Stefan, ASE Bucuresti – va studia la Humboldt Universitat Berlin, Germania
•Georgiana Ianus, Universitatea Bucuresti – va studia la Konstanz Universitat, Germania
•Florin Grosu, ASE Bucuresti – va studia la Goteborg University, Suedia
•Suzana Csizsek, Universitatea Bucuresti – va studia la Universidat Autonoma de Barcelona, Spania
•Luciana Tomozei, ASE Bucuresti – va studia la Universitatea Paris XII Val de Marne, Franta
•Doru Coretchi, ASE Bucuresti – va studia la Steinbeis Universitat Berlin, Germania
•Codruta Stefaniga, Universitatea de Vest Timisoara – va studia la Nottingham Trent University, Anglia
•Ioana Ocnarescu, Politehnica Bucuresti – va studia la Ecole Politechnique Palaiseau Paris, Franta
•Constantin Florea, ASE Bucuresti – va studia la CERAM Sophia Antipolis, Nice, Franta
•Andrei Marian, Academia de Studii Economice din Moldova, Chisinau – va studia la Rotterdam School of Management, Olanda.


Mai multe informatii despre programele de tineret derulate de Raiffeisen Bank puteti gasi pe site-ul www.raiffeisen.ro, sectiunea Cariera.

Redactia BankNews.ro

Ultimele stiri pe BankNews.ro: