Medlife a inaugurat joi Hyperclinica Baneasa, investitie de peste un milion de euro

Data publicarii: 15-04-2010 | Afaceri

Operatorul de servicii medicale private Medlife a inaugurat joi Hyperclinica Baneasa, in care a investit pana in prezent circa un milion de euro, reprezentantii companiei estimand ca vor fi tratati circa 600 de pacienti pe zi.

Potrivit Medlife, noua clinica va aduce venituri de 1 milion de euro in acest an.

Hyperclinica Baneasa, cea de-a cincea clinica de mari dimensiuni a companiei se intinde pe o suprafata de 1.600 metri patrati si are, pana in prezent, 150 de angajati. Aceasta ofera servicii de imagistica, analize de laborator, precum si consultatii si investigatii.

"Am deschis doar zona de ambulatoriu, iar pana la finele anului vom da in folosinta si blocul operator, pentru care vom investi tot circa un milion de euro. Deschiderea unei noi clinici medicale a venit ca urmare a unui flux mare de cereri din partea abonatilor care au sediile in partea de nord a Capitalei, cat si a platitorilor de cash. Ne asteptam ca prin aceasta clinica volumul nostru de pacienti sa creasca cu 20%", a declarat presedintele Consiliului de Administratie al Medlife, Mihai Marcu.

De asemenea, reprezentantul companiei a declarat ca Medlife are in plan sa mai deschida anul acesta alte trei unitati noi, doua in Bucuresti si una in Cluj.

In plus, oficialii companiei vor sa ajunga la un numar de 25 clinici de mari dimensiuni pana in anul 2014.

Medlife activeaza pe piata din Romania din anul 1996. In prezent, compania isi desfasoara activitatea in cinci hyperclinici din Bucuresti si din tara, cinci laboratoare proprii de analiza, 28 centre medicale generaliste, cinci centre cu specializare unica si in colaborare cu peste 110 clinici partenere din tara.

Compania a obtinut in 2009 afaceri de 26 milioane euro si estimeaza pentru acest an o crestere de 40%. Medlife are in plan investitii de 15 milioane euro pentru acest an. Compania are peste 1.000 angajati.

NewsIn

Ultimele stiri pe BankNews.ro: