EFG Retail Services va acorda credite in hypermarketurile Real

Data publicarii: 20-04-2010 | Afaceri

EFG Retail Services si real,- Hypermarket Romania au anuntat lansarea unui parteneriat privind acordarea de credite direct in magazin, in cadrul celor 24 de hipermarketuri, dobanda anuala efectiva (DAE) incepand de la 16,65% pentru un credit de 5.000 lei, acordat pe 60 de luni.

Compania de creditare ofera clientilor posibilitatea de a contracta imprumuturi cu "12 rate egale fara dobanda" pentru anumite produse din categoria celor nealimentare, special semnalizate in cataloage.

Clientii pot accesa creditul oferit de EFG Retail Services si real,- in baza actului de identitate si a documentelor justificative ale venitului (adeverinta de venit si fisa fiscala pentru anul anterior).

EFG Retail Services IFN SA este membra a grupului Eurobank EFG, care are o prezenta solida in Grecia, Bulgaria, Serbia, Romania, Turcia, Polonia, Ucraina, Marea Britanie, Luxemburg si Cipru.

real,- Hypermarket este divizia de vanzari cu amanuntul a Metro Group, unul dintre cei mai mari retaileri la nivel mondial, prezent in 32 de tari, unde detine peste 2.200 de magazine, in care lucreaza aproape 290.000 de angajati. In Romania, Real are o retea de 24 de hipermarketuri.

NewsIn

Ultimele stiri pe BankNews.ro: