Bancile incep sa taie dobanzile la credite

Data publicarii: 20-04-2010 | Finante-Banci

Primavara vine cu imprumuturi mai ieftine. Fie ca au lansat produse noi, fie promotii de Paste, bancile au anuntat dobanzi mai mici la credite. Nu au lipsit nici micsorarile de marje luate in calcul la stabilirea dobanzilor sau actualizarile acestora in functie de indicii de referinta.

Spre exemplu, Garanti Bank a lansat o oferta valabila pana pe 14 mai prin intermediul careia dobanda pentru creditele contractate in valuta a fost redusa cu 0,5 puncte procentuale comparativ cu nivelul standard. Totodata, banca a prelungit oferta speciala pentru angajatii din sectorul public, care pot beneficia de dobanda redusa cu 1% pentru orice credit.

Si Emporiki Bank a lansat o campanie promotionala derulata pana pe 8 mai. Pe langa diminuarea dobanzilor la creditele din oferta bancii, viitorii clienti care solicita un credit in aceasta perioada au sansa de a fi scutiti de plata ratelor pe o perioada de pana la 6 luni in cazul creditului cu ipoteca, sa castige 400 de lei in cazul creditului de nevoi personale sau descoperitului de cont.

De asemenea, Unicredit Tiriac Bank a redus cu 20% dobanzile aferente "Creditului pentru Orice" fara ipoteca. Cei care iau un credit pana pe 15 mai vor beneficia de reducerea dobanzii cu 20%, atat in cazul celor cu dobanda fixa, cat si a celor cu dobanda variabila.

Banca Romaneasca a modificat dobanzile la creditele ipotecare si imobiliare, in acord cu valoarea indicilor de referinta - EURIBOR, ROBOR si LIBOR, inregistrati la data de 15.03.2010. Cea mai semnificativa scadere a dobanzii de referinta se inregistreaza la creditele in lei cu 4,35%.

Integral in Curentul

Ultimele stiri pe BankNews.ro: