Garda Financiara din Bucuresti a confiscat bunuri de 21 milioane lei, in martie

Data publicarii: 20-04-2010 | Finante-Banci

Sectia Bucuresti a Garzii Financiare a inaintat, in martie, organelor de urmarire penala 95 de sesizari penale pentru un prejudiciu in suma totala de 43 milioane lei si a confiscat bunuri de 21 milioane lei, a anuntat, marti, Agentia Nationala de Administrare Fiscala (ANAF) intr-un comunicat.

"Actiunile operative desfasurate de Sectia Bucuresti a Garzii Financiare din ultima luna au urmarit combaterea evaziunii fiscale din diferite domenii: achizitii intracomunitare, comertul cu imbracaminte, legume, fructe, carne, zahar, produse sanitare, flori, materiale de constructii", se mai arata in comunicat.

De asemenea, Sectia Bucuresti a Garzii Financiare a emis decizii de masuri asiguratorii pentru indisponibilizarea unor marfuri menite sa acopere prejudiciul cauzat de respectivii agenti economici, in vederea recuperarii debitelor la bugetul de stat pentru o valoare totala de 38 milioane lei.

Agentia Nationala de Administrare Fiscala este organ de specialitate al administratiei publice centrale, institutie publica cu personalitate juridica aflata in subordinea Ministerului Finantelor Publice. In cadrul ANAF se organizeaza si functioneaza Garda Financiara, Autoritatea Nationala a Vamilor (ANV), directiile generale ale finantelor publice (DGFP) judetene, Directia Generala a Finantelor Publice a Municipiului Bucuresti si Directia Generala de Administrare a Marilor Contribuabili (DGAMC).

NewsIn

Ultimele stiri pe BankNews.ro: