Compania de consultanta newAD Communication devine NNC Services si vrea sa isi dubleze afacerile

Data publicarii: 20-04-2010 | Afaceri

Compania de consultanta in marketing si management newAD Communication si-a schimbat imaginea pe piata din Romania, devenind NNC Services, din 15 aprilie, si vizeaza dublarea afacerilor in acest an, la aproximativ 600.000 euro, potrivit comunicatului transmis marti de companie.

"La aproape un an de la lansarea serviciilor sale de consultanta in marketing pe piata din Statele Unite, sub brandul NNC Services, compania isi unifica brandul la nivel global. Aceasta redenumire este menita sa sustina strategia pe termen lung de globalizare a operatiunilor companiei, care se va orienta exclusiv spre proiecte de consultanta pe pietele externe", se arata in comunicat.

Compania a mai transmis ca noul brand va contribui la comunicarea unitara a imaginii si serviciilor companiei pe pietele pe care activeaza.

newAD Communication are in prezent o echipa de 13 consultanti in management si strategie de afaceri, marketing, PR si comunicare, precum si generare de oportunitati de afaceri.

"De asemenea, numarul clientilor s-a dublat in ultimul an, compania vizand atragerea unui numar crescut de proiecte externe si dublarea cifrei de afaceri din 2010 pana la aproximativ 600.000 de euro", se mai arata in comunicat.

Totodata, reprezentantii companiei afirma ca NNC Services va lansa si doua linii de servicii automatizate, care sa sustina nevoile clientilor sai externi.

"In urma cu mai putin de un an anuntam lansarea noastra cu servicii de consultanta in afaceri, outsourcing de marketing si generare de lead-uri pentru companii B2B care opereaza pe piata nord americana si in Europa de Vest. Rezultatele acestei extinderi au fost foarte bune si am reusit sa atragem clienti si proiecte interesante din SUA si din Vestul Europei", a declarat Loredana Niculae, manager partner NNC Services.

NewsIn

Ultimele stiri pe BankNews.ro: