Signal Iduna Asigurari de Viata si-a majorat capitalul social cu circa 20%, la 12 milioane euro

Data publicarii: 30-04-2010 | Afaceri

Asiguratorul Signal Iduna Asigurari de Viata si-a majorat capitalul social cu aproape 2 milioane euro, la peste 12 milioane euro, prin emiterea unui numar de 7.500 de noi actiuni, subscrise integral de compania-mama Signal Iduna Holding AG, a anuntat compania.

De la lansarea companiei pe piata, principalul segment de afaceri al Signal Iduna a fost reprezentat de asigurari private de sanatate, insa compania germana ofera si solutii in cazul asigurarilor de viata si de accident.

La sfarsitul lui 2008, Signal Iduna Asigurari de Viata anunta inceperea activitatii pe piata romaneasca, dupa o investitie initiala de 7 milioane euro, cat reprezinta capitalul social al companiei, si urma ca pana in 2010 sa ajunga la un capital social de 20 milioane euro.

In 2006, asiguratorul german infiintase in Romania compania Signal Iduna Services SRL, care s-a ocupat de intocmirea studiilor de piata si a planurilor de afaceri, precum si a documentelor necesare pentru a obtine autorizatia de functionare de la Comisia de Supraveghere a Asigurarilor (CSA).

NewsIn

Ultimele stiri pe BankNews.ro: