Sejururile in locuri exotice, mai ieftine cu pana la 20% in aceasta perioada

Data publicarii: 30-04-2010 | Turism

Cuba, Kenya sau Thailanda sunt doar o parte dintre ofertele pe care le au agentiile de turism in aceasta perioada. Si daca tot e criza, preturile sunt mai mici decat in anii trecuti.

Un sejur de neuitat in Kenya printre lei si elefanti, scufundari in Oceanul Indian sau distractii de vis in Mexic.. sunt atractiile pe care le ofera agentiile de turism clientilor care vor sa plece intr-o vacanta exotica de 1 mai.

Cel mai bine se vand excursiile in Tailanda, Republica Dominicana sau Caraibe. Exista insa si oferte pentru Cuba. De exemplu, la un hotel de trei stele, un sejur de 14 nopti cu transport cu avionul si all inclusive porneste de la 930 de euro. In Republica Dominicana, la un hotel de patru stele cu all inclusive, preturile pornesc de la 1300 de euro. Clientii se pot bucura de festivalurile si carnavalurile specifice zonei. Iar in Kenya, turistii au program de safari si pot admira de la cativa metri distanta elefantii si leii. Aici, 10 nopti cu all inclusive costa 1390 de euro.

Preturile la cazare in astfel de locuri sunt mai mici decat pe litoralul romanesc. Ceea ce compenseaza pretul biletului de avion, care incepe de la 6-700 de euro. In plus, agentiile de turism ofera si promotii. De exemplu pentru tinerii casatoriti.

Cei care aleg sa mearga intr-una dintre aceste destinatii pot alege sa faca safari, scuba diving sau sa meraga intr-o plimbare cu vaporul.

Antena3

Ultimele stiri pe BankNews.ro: