Depozitarul Central a numit doi administratori provizorii in consiliului de administratie

Data publicarii: 10-05-2010 | Actualitate

Consiliul de administratie al Depozitarului Central i-a numit in functia de administratori provizorii ai Depozitarului pe Doru Bolos, director general SSIF Interdealer Capital Invest, si pe Cristinel-Sandu Popescu, presedinte SSIF Voltinvest.

Numirea celor doi vine ca urmare a demisiilor inaintate de Ioan Catona si Ovidiu Lucian Isac din functia de administratori ai institutiei, se mai arata in comunicatul transmis de Depozitarul Central.

Doru Bolos a absolvit Facultatea de Stiinte Economice din cadrul Universitatii Babes-Bolyai si detine Certificat Profesional de Manager - Open University Business School. In prezent, este director general al SSIF Interdealer Capital Invest, companie la care activeaza din anul 1996.

Cristinel-Sandu Popescu este doctor in economie, specializarea management - Universitatea din Craiova. Totodata, are absolvite mai multe cursuri si specializari in domeniul pietei de capital, cum ar fi: "Specializare pe problematica fondurilor de investitii private" sau "Consultanta si management pe piata de capital". In prezent, este presedinte al SSIF Voltinvest, societate la care activeaza din anul 1999.

NewsIn

Ultimele stiri pe BankNews.ro: