Cosmos Mobile a deschis al treilea concept store din Bucuresti, investitie de circa 50.000 euro

Data publicarii: 10-05-2010 | Afaceri

Cosmos Mobile, distribuitorul de produse GSM al operatorului de telecom Cosmote, a deschis cel de-al treilea magazin de tip concept store din Bucuresti, in centrul comercial AFI Palace Controceni, in urma unei investitii de circa 50.000 euro, a comunicat compania.

"Cosmos Mobile continua sa investeasca in reteaua de retail, ca parte a programului de expansiune dezvoltat de companie in Romania, prin inaugurarea celui de-al treilea concept store deschis in Bucuresti. In ceea ce priveste reteaua nationala, Cosmos Mobile are in vedere deschiderea altor noi magazine pana la finalul lui 2010, in locatii strategice atat din Bucuresti, cat si alte orase importante din Romania", a declarat directorul general al Cosmos Mobile, Michalis Kontos.

Compania mai detine alte doua unitati concept store in Plaza Romania si in Sun Plaza.

Potrivit datelor companiei, Cosmos Mobile a investit aproximativ 850.000 de euro in ultimii patru ani pentru dezvoltarea retelei de retail GSM a companiei in Romania.

Cosmos Mobile, compania de retail in telecomunicatii, a fost infiintata in decembrie 2005, odata cu lansarea operatiunilor comerciale in Romania ale operatorului de telecom Cosmote. Reteaua companiei include peste 30 de dealeri si 50 de magazine deschise in cele mai importante orase din Romania. De asemenea, divizia de distributie a produselor prepaid livreaza, prin reteaua de dealeri si prin reteaua celor mai importanti distribuitori din Romania, catre un numar de 7.500 de centre de vanzare pentru produsele prepaid.

NewsIn

Ultimele stiri pe BankNews.ro: