Patriciu a inceput sa vaneze zeci de spatii comerciale in Capitala: a intrat in afaceri cu pariuri sportive si comert cu amanuntul

Data publicarii: 14-05-2010 | Afaceri

Omul de afaceri Dinu Patriciu si-a indreptat atentia asupra pietei pariurilor sportive, numai in ultimele saptamani deschizand cel putin 14 agentii in Capitala si in alte orase, prin intermediul Bet Arena Cafe, potrivit editiei de print a publicatiei Ziarul Financiar.

Considerat cel mai bogat antreprenor roman, Dinu Patriciu a pornit recent doua afaceri, bazate pe spatii comerciale stradale - Mic.ro Retail si Bet Arena Cafe - si inchiriaza zeci de spatii pentru a dezvolta aceste businessuri. "Unde gaseste spatii mai mari, deschide atat un magazin alimentar Mic.ro, cat si o agentie de pariuri", au declarat rurse din piata de retail pentru ZF.

Agentiile de pariuri au fost deschise in Bucuresti atat in cartiere precum Berceni, Colentina, Pantelimon sau Militari, cat si in zone centrale, precum Victoriei sau Unirii. In afara de Bucuresti, printre orasele vizate pana acum de Dinu Patriciu se numara Brasov, Turnu Severin, Targu Mures, Pitesti, Buzau sau Ramnicu Valcea.

O alta afacere dezvoltata in ultima perioada de fostul proprietar al grupului Rompetrol este reprezentata de ofensiva din retailprin reteaua chioscurilor alimentare Mic.ro.

In conditiile in care miliardarul si oamenii desemnati sa conduca aceste afaceri refuza sa ofere in prezent informatii, detalii despre procesul de extindere apar din documentele publicate in Monitorul Oficial, cele doua companii inregistrand periodic noi puncte de lucru.

Potrivit Mediafax, zonele din sudul si vestul Capitalei (cartierele Militari - Drumul Taberei - Berceni) atrag cele mai multe investitii, in ultimele saptamani in aceasta parte a Bucurestiului fiind deschise cel putin zece magazine Mic.ro si patru agentii sportive Bet Arena Cafe.

Alte investitii au mai fost realizate in Colentina, Pantelimon sau in zona centrale - bulevardele Corneliu Coposu si Nicolae Titulescu, unde au fost deschise agentii de pariuri sportive.

Integral in Gandul

Ultimele stiri pe BankNews.ro: