Dobanzi la lei de pana la 13% pentru noul Depozit Ascendent de la Millennium Bank

Data publicarii: 25-05-2010 | Finante-Banci

Clientii Millennium Bank pot economisi acum cu dobanzi de pana la 13% pe an, alegand noul Depozit Ascendent in lei, se arata intr-un comunicat de presa al bancii remis BankNews.ro. Noul depozit, constituit pe o perioada de sase luni, ofera o dobanda progresiva, care incepe de la 6% pentru prima luna si creste lunar, pana la 13% pentru a sasea luna. Dobanda pentru fiecare luna poate fi capitalizata sau transferata in contul curent, in functie de nevoile clientului. De asemenea, clientii pot denunta in avans depozitul, in orice moment, fara sa piarda dobanda acumulata in luna anterioara.

"Millennium Bank isi propune sa devina un partener performant pentru clientii sai, in ceea ce priveste economisirea, oferindu-le o gama variata de produse care raspund nevoilor lor. Noul Depozit Ascendent urmeaza aceasta strategie, incurajand si, in acelasi timp, rasplatind economisirea pe termen mediu", a declarat Eliza Erhan, Director Dezvoltare Produse Retail la Millennium Bank Romania.

Depozitul Ascendent este disponibil in lei, iar suma minima pentru deschiderea acestuia este de 500 RON. Clientii beneficiaza de comision zero pentru deschiderea si administrarea depozitului.

Produsele de economisire Millennium Bank sunt disponibile in RON, EUR si USD, pe perioade cuprinse intre una si 12 luni. Banca ofera dobanzi mai mari cu 0,25% pentru depozitele in RON si EUR deschise prin intermediul serviciului Internet Banking. Valoarea dobanzilor oferite prin Internet Banking variaza intre 7% si 8,25% pentru lei si intre 3,25% si 3,5% pentru euro. Depozitele constituite in sucursale ofera dobanzi cuprinse intre 6,75% si 8% pentru lei si intre 3 si 3,25% pentru euro.

Redactia BankNews.ro

Ultimele stiri pe BankNews.ro: