Destinatii exclusiv pentru cupluri, la tarife pornind de la 2.840 euro

Data publicarii: 27-05-2010 | Turism

Lanturi hoteliere de lux au dezvoltat produse turistice special destinate cuplurilor, unde accesul copiilor este interzis din start. La tarife care pornesc de la 2.840 de euro pentru doua persoane, pentru o saptamana intr-o locatie de 4 stele din Ocho Rios, Jamaica, va puteti bucura de o astfel de vacanta all inclusive, transportul cu avionul fiind inclus. Astfel de hoteluri se gasesc si in St. Lucia, Antiqua si Bahamas, accesibile prin intermediul curselor charter din Germania.

Rezervat doar adultilor. Acesta este conceptul dezvoltat de unele lanturi hoteliere de lux, unde accesul copiilor este interzis inca din start, ca de altfel si al persoanelor singure. Doar pentru cupluri, aceasta este oferta lantului Sandals Hotels, care are 13 unitati de 4 si 5 stele, toate functionand in sistem all inclusive, localizate in regiuni de vis, cum este zona Caraibelor. Pentru aceste destinatii, precum Jamaica, St. Lucia, Antiqua si Bahamas, exista curse charter cu plecare din Germania,  accesibile si clientilor din Romania prin mari tour-operatori internationali cum sunt Dertour, TUI sau Neckermann.

Un paradis personal

Ce anume defineste oferta acestor unitati de lux, a caror deviza este "paradisul vostru privat"? In primul rand, sunt primite doar cuplurile adulte, turistii care ar dori sa vina singuri aici fiind refuzati din start. Aceasta pentru ca unitatile sunt special concepute pentru cuplurile de indragostiti, indiferent de varsta lor, locatiile avand pregatite si pachete speciale pentru luna de miere. Conceptul Sandals All Inclusive include pe langa cazarea de lux mese servite in restaurante rafinate, bauturi fine nelimitat si facilitati precum scuba diving si diferite alte sporturi de apa, ca de altfel si pentru golf, in locatiile din Jamaica si St. Lucia. Totul in imediata apropiere a unora dintre cele mai bune plaje din lume, Caraibele nemaiavand nevoie de nicio prezentare.

Trebuie amintit ca aici functioneaza cu succes conceptul "Stay at 1, Play at All Sandals", astfel incat persoanele cazate la oricare din resorturile Sandals de pe o insula pot sa beneficieze de facilitatile de la celelalte resorturi Sandals de pe insula respectiva.

Majordom personal

De exemplu, Sandals Emerald Bay, recomandata printre altele pentru ca este cel mai nou hotel, se bucura de spatii imense de golf si de spa si de cinci restaurante, cu specific mediteraneean, local si international, serviciile all inclusive de aici fiind foarte apreciate de oaspetii americani si nu numai. Toate facilitatile hotelului sunt "acompaniate" de privelistea unor gradini de vis, dar mai ales de albastrul de azur al marii. Mobilate deosebit, cu obiecte unicat, efectuate manual, camerele sunt imense, cu unul sau doua dormitoare, in functie de tipul ales, bai cu jacuzzi, serviciul majordom personal fiind disponibil 24 de ore din 24.

Integral in Financiarul

Ultimele stiri pe BankNews.ro: