TotalSoft va achizitiona companii in Polonia si Turcia, alocand un buget de pana la 60 mil. euro

Data publicarii: 30-05-2010 | Afaceri

Producatorul regional de software de business TotalSoft, parte a grupului Global Finance, va achizitiona cate o companie in Polonia si Turcia, pentru care va aloca intre 20 si 30 milioane euro pentru fiecare tara in parte, a declarat directorul general al TotalSoft, Liviu Dragan.

"Avem contract cu un bank investment, care sa ne gaseasca aceste firme, cate o companie in Polonia si alta in Turcia, pana la sfarsitul anului, pentru ca acestea sunt tari in crestere. Am stabilit in acest sens un buget intre 20-30 milioane euro, pe fiecare tara. Aceste firme trebuie sa aiba profil asemanator cu al TotalSoft", a declarat directorul general al TotalSoft, Liviu Dragan.

Reprezentantul companiei a precizat totodata ca nu poate da numele bank investmentului.

Potrivit acestuia, in prezent compania are 390 angajati.

Cu peste 15 de ani de experienta, TotalSoft este unul dintre liderii industriei IT romanesti in dezvoltarea si furnizarea de solutii si servicii complexe de afaceri. Avand 1.500 de clienti in sectorul privat si public din 21 de tari, printre care SUA, Germania, Marea Britanie, Italia sau Franta, TotalSoft detine o expertiza in verticale ca financiar-bancar, distributie, retail, medical, utilitati, constructii, proiectare, productie, servicii sau administratie publica.

TotalSoft este unic reprezentant Primavera in Romania si Ungaria. Compania detine suita proprie de solutii software Charisma Business Suite, din care fac parte sisteme precum Charisma ERP, Charisma HR&Payroll sau Charisma Medical Software.

TotalSoft este parte a grupului Global Finance, una din cele mai importante firme de investitii private din Europa de Sud-Est cu birouri in Atena, Bucuresti, Sofia si Belgrad. Global Finance administreaza fonduri de peste 850 milioane euro, obtinute in urma administrarii de fonduri de investitii private si imobiliare, si a realizat peste 70 de investitii de la infiitarea sa in 1991.

NewsIn

Ultimele stiri pe BankNews.ro: