Kiabi a deschis doua noi magazine in Romania, in Bucuresti si in Constanta

Data publicarii: 31-05-2010 | Afaceri

Retailerul francez de imbracaminte Kiabi a mai deschis doua noi magazine in Romania, unul in Bucuresti, in centrul comercial Iris Shopping Center pe o suprafata de 1.700 mp, si altul in Constanta, in centrul comercial TOM, pe o suprafata de 1.600 mp, se arata intr-un comunicat.

"Incepand cu septembrie 2009, cinci magazine Kiabi au fost deschise in Romania cu preponderenta in Bucuresti (Berceni, Militari, Orhideea, Titan), valoarea totala a investitiei ridicandu-se la 2,5 milioane euro", potrivit unui comunicat emis luni de companie.

Managerul general al Kiabi Romania, Alain Simar, considera ca obiectivul principal al companiei este conceptul Kiabi "moda la preturi mici", mai ales in aceste momente economice dificile.

De asemenea, Kiabi Romania doreste sa devina in viitor un agent economic important, prin dezvoltarea unui numar de 20 de magazine pana la sfarsitul anului 2014 si angajarea a 400 de angajati.

In lume, Kiabi numara peste 300 de magazine (proprii si in franciza), cu o suprafata medie de 1.300 mp, adica o crestere de 52% in ultimii patru ani. Anul trecut, Kiabi a atins o cifra de afaceri de un miliard euro, in crestere fata de afacerile din 2008, de 904,4 milioane euro. In prezent, din echipa Kiabi fac parte 7.750 de persoane.

NewsIn

Ultimele stiri pe BankNews.ro: