Lista joburilor la companii de top. Afla ce angajeaza acum Vodafone, Microsoft sau Ikea

Data publicarii: 03-06-2010 | HR/Cariere

Vodafone, Romtelecom, IBM, Microsoft si Rompetrol sunt cateva dintre companiile de top din plan local care angajeaza specialisti pentru pozitii din domeniul financiar, IT, inginerie si imobiliar, in aceasta perioada, potrivit money.ro. Vezi ce vor jucatorii mari din piata de la candidati, cate pozitii sunt disponibile si daca te califici pentru un job la unul dintre ei.

Operatorul de telefonie mobila Vodafone cauta un maintenance and facilities manager. Candidatul ideal trebuie sa fi absolvit studii superioare tehnice sau economice, sa aiba experienta in activitati de facilities management de minimum trei-patru ani, dar si experienta de minimum doi-trei ani in managementul proiectelor.

Mai trebuie sa aiba cunostinte medii de limba engleza si permis de conducere (categoria B), de cel putin un an de zile. Printre atributiile sale se numara coordonarea, monitorizeaza si urmarirea activitatile de intretinere si facilitatilor aferente tuturor locatiilor Vodafone Romania.

Vodafone mai cauta si un manager de proiect. Daca vrei sa candidezi pentru aceasta pozitie, trebuie sa ai unul-doi ani experienta ca project manager in industria IT, preferabil in telecom.

Lease contract manager Candidatul ideal trebuie sa fi absolvit studii superioare juridice, tehnice sau economice, mai trebuie sa aiba cinci ani experienta in domeniul imobiliar/juridic/financiar/comercial sau tehnic si doi-trei ani experienta in negocierea contractelor imobiliare. Candidatul ideal trebuie sa aiba cunostinte medii de limba engleza si permis de conducere B.

Compania germana Siemens cauta un junior financiar controller, care sa lucreze la Timisoara. Candidatul ideal a absolvit studii superioare in finante sau contabilitate, are cunostinte avansate de limba engleza, vorbeste si limba germana, are unul-doi ani experienta in finante si cunostinte de SAP si Office.

Compania Microsoft recruteaza un technical support engineer, pe o perioada de un an de zile, in Bucuresti. Esti eligibil daca ai cunostinte avansate de Microsoft Active Directory (AD Partitions, FSMO roles, Sites, AD replication, ADAM, AD Backup/Restore, Group Policy, AD security), de NTFRS/sysvol replication, DFSr. Mai trebui sa stii MB/CIFS, DNS, RPC, LDAP, Kerberos, NTLM. Trebuie sa vorbesti fluent limba engleza si germana si sa ai trei-cinci ani experienta in designul si administrarea sistemelor de operare Microsoft Windows.

Sucursala locala a gigantului IBM, cel mai mare furnizor de IT din lume, cauta un Unix/Linux support engineer vorbitor de germana. Candidatul ideal trebuie sa fi absolvit studii superioare in IT, pe langa cunostintele avansate de limba engleza si de germana. Mai trebuie sa aiba cunostinte avansate de Perl&Shell si experienta in operarea cu acestea.

Operatorul de telecomunicatii Romtelecom recruteaza un analist financiar, pentru compartimentul de Raportare & Suport GBM, in Bucuresti. Candidatul ideal trebuie sa aiba studii superioare in domeniul economic/financiar, experienta relevanta de minimum doi ani in domeniul de raportare financiara/vanzari, experienta relevanta in project management si management de procese.

Furnizorul suedez de mobila Ikea cauta un land acquisition manager pentru Bucuresti. Candidatul ideal trebuie sa fi absolvit studii universitare, sa aiba minimum cinci ani experienta in domeniul imobiliar, mai exact in achizitii si retail. Mai trebuie sa cunoasca foarte bine piata imobiliara locala si sa stie reglementarile legale din acest domeniu.

Subsidiara locala a companiei Oracle, unul dintre cei mai mari producatori de software din lume, recruteaza un commodity manager. Esti eligibil daca ai absolvit un MBA sau un doctorat. Trebuie sa ai cunostinte solide despre achizitii, opt ani experienta relevanta in domeniu (achizitii) si mai trebuie sa stii reglementarile legale ale contractelor de servicii.

Grupul Rompetrol cauta un arhitect SAP. Trebuie sa ai o diploma in contabilitate, IT sau cibernetica. Mai trebuie sa ai certificari SAP in FICO, SD, MM, cel putin cinci ani experienta in SAP si cel putin unul-doi ani experienta in proiecte de upgradare SAP.

Firma de consultanta Deloitte Touche Tohmatsu, unul dintre cei mai mari jucatori de consultanta fiscala si audit la nivel global, cauta un senior auditor care sa lucreze la sediul firmei din Capitala. Candidatul ideal trebuie sa aiba minimum trei ani experienta relevanta in audit, preferabil intr-un Big4 sau intr-o multinationala de talie medie. Mai trebuie sa vorbesca fluent limba engleza si preferabil inca o limba straina.

Realitatea.net

Ultimele stiri pe BankNews.ro: