Mercedes va oferi harti GPS gratuit pentru modelele sale timp de trei ani

Data publicarii: 04-06-2010 | Auto

Clientii Mercedes-Benz care aleg sau au ales deja un sistem de navigatie Comand APS vor beneficia de harti gratuite pentru GPS, care vor fi valabile pentru trei ani. Oferta speciala va fi disponibila pentru trei ani indiferent daca masina schimba sau nu proprietarul. Promotia este valabila in 39 de tari europene, iar hartile respective erau disponibile doar contracost pana in acest moment. Oferta celor de la Mercedes-Benz ar trebui sa aduca un precedent in segment si sa ii faca pe rivalii lor sa prezinte propuneri similare, daca nu chiar mai bune.

Cei care detin un autoturism Mercedes-Benz ce intra in criteriile respective pot contacta cel mai apropiat dealer. Procedura de update este simpla, fiind necesara doar conectarea unui laptop echipat cu sistemul de diagnoza la hard-disk-ul sistemului de navigatie pentru descarcarea celor mai noi harti.Cei de la Mercedes-Benz declara ca sistemul lor de navigatie cu hard-disk este mai rapid decat orice echivalent cu DVD, deoarece datele sunt "citite" mult mai repede de aceasta unitate.

Sistemul de comanda si afisaj Comand APS este un echipament optional care permite activarea simpla si centralizata a numeroaselor functii din dotarea autoturismelor care sunt echipate cu acesta. Butonul de control al acestui sistem se afla pe cotiera si operatia acestuia este simpla, functionand prin rotatie sau deplasare fata-spate. Apasarea acestui buton confirma functia selectata. Printre aceste functii putem enumera echipamentul radio si CD-player-ul, DVD player-ul, tunerul TV(daca exista), alaturi de sistemul de navigatie cu hard-disk - desigur. Tot pe afisajul sistemului Comand APS sunt vizibile imaginile de la camera video pentru marsarier - disponibila optional pentru majoritatea modelelor.

Autoblog.it via Automarket

Ultimele stiri pe BankNews.ro: