Bugetar de lux: 6 locuinte, masini de top si bijuterii de zeci de mii de euro

Data publicarii: 04-06-2010 | Actualitate

Daca ati crezut ca a fi bugetar este egal cu a fi sarac, mai ganditi-va!! Va dam un exemplu concret de bugetar care are in garaj un Aston Martin. Georgia Gabriela Voicu este director al Oficiului National pentru Cultul Eroilor. Are doar 29 de ani si este licentiata in anul 2004 a Facultatii de Limbi si Literaturi Straine a Universitatii Spiru Haret. Motive suficiente pentru a-l convinge pe ministrul Apararii, Gabriel Oprea, sa o numeasca in functie.

Gabriela Voicu a fost numita la conducerea Oficiului National pentru Cultul Eroilor in februarie 2010, prin ordin direct al ministrului Apararii, Gabriel Oprea. In cei 29 de ani de viata a reusit sa stranga, conform declaratiei de avere, ban pe ban, masini de lux si vile pe masura.

Gabriela Voicu se lauda cu un Aston Martin, un BMW, bijuterii in valoare de 30.000 de euro, iar impreuna cu familia are patru apartamente si alte doua case de locuit. In luna aprilie a incasat 2470 lei. O nimica toata in raport cu averea pe care o detine.

Anterior angajarii sale in Ministerul Apararii, Gabriela Voicu a lucrat, in perioada 11.08.2005-31.10.2008, in doua firme cu capital privat, in ambele exercitand functia de director vanzari, spune ministerul Apararii.

Din 2008 pana in decembrie anul trecut nu a mai avut nicio activitate profesionala, preferand sa se ocupe de copii. Voicu este actionara la o firma de paza. Si nu s-a retras din firma nici dupa numirea la Oficiul National pentru Cultul Eroilor. Vorbim despre Regent Security SRL Bucuresti. Firma in care detine 95% din actiuni si care teoretic functioneaza in Sectorul 2, pe strada Aura Buzescu. Teoretic doar, pentru ca practic acolo functioneaza o alta firma cu un nume izbitor de asemanator, Regent security Prahova, si care, spun reprezentantii acestei firme, n-are nicio legatura cu doamna Voicu.

Interesant este ca directorul executiv al Regent security Prahova este actionar in firma Regent Security Bucuresti, cea a doamnei Voicu. Vorbim despre Silviu Stefan Bardan.

Realitatea.net

Ultimele stiri pe BankNews.ro: