iPhone 4, anuntat oficial. Noul device Apple are acum camera frontala si un display imbunatatit (FOTO)

Data publicarii: 08-06-2010 | IT&C

Dupa mai multe luni pline de intamplari dubioase ale caror protagoniste au fost prototipuri Apple uitate prin baruri, Steve Jobs a prezentat luni noul iPhone 4.

Jobs a comparat felul in care arata telefonul cu un aparat foto Leica mai vechi, cu partea din fata si cea posterioara din sticla. Insa ceea ce conteaza este inauntru, scrie engadget.com. Banda din otel inoxidabil, care incadreaza telefonul, este de fapt o antena, si va constitui si structura pe care este construit telefonul.

In partea din fata se gaseste acum o camera, asa cum se anticipa, in spate o alta cu blitz LED, iar display-ul high resolution a fost imbunatatit. Pixelii sunt dublati in fiecare dintre directii (960x640).

Apple numeste acest ecran "Retina Display". Este la 326 ppi, cifra care, sustine Apple, este peste limita de distingere a ochiului uman. Dimensiunea ecranului a ramas aceeasi insa, de 3,5 inch. Senzorul camerei posterioare este de 5 megapixeli, zoom-ul digital 5x si, nu in ultimul rand, iPhone realizeaza filme HD la 720p/ 30 frame-uri pe secunda. iPhone 4 dispune si de focus prin atingere.

Integral in Antena3

Ultimele stiri pe BankNews.ro: