Vacanta in Grecia, cu 30 la suta mai ieftina. Unde poti sta cu 50 euro pe zi

Data publicarii: 09-06-2010 | Turism

Hotarate sa nu-i piarda pe cei 250.000 de romani care anual isi petreceau concediile pe meleaguri elene, agentiile vin cu pachete cu preturi atractive, mult mai  mici fata de anul trecut

Preturi mai mici pentru turistii romani care aleg sa-si petreaca concediul in Grecia. Potrivit tour operatorilor eleni si reprezentantilor agentiilor de turism din Romania preturile pachetelor turistice au scazut cu 25 - 30% fata de 2009.

Hotelurile din Halkidiki au tarife mai mici cu 25%, astfel o noapte de cazare in sezonul de varf costa intre 48 si 64 de euro de persoana, la hoteluri de 3, respectiv 4 stele, fata de 60 - 88 de euro pe noapte cat costa o noapte de cazare anul trecut, spune Roxana Balcescu, director executiv la CMB Travel.

"In acelasi timp, pe bratul Sithonia, la Hotel Lagomandra clasificat la 4 stele, o noapte de cazare costa in 2010 intre 46 si 65 de euro fata de 58 - 76 de euro de persoana anul trecut", mai spune Balcescu, care estimeaza insa o scadere a vanzarilor de pachete turistice.

"Nu pentru ca Grecia ar fi o destinatie nesigura, spune sursa citata, ci pentru panica care a fost indusa artificial in randul consumatorilor de servicii turistice chiar de catre anumiti colegi de breasla". Opinia este sustinuta de reprezentantul Melitours, un tour operator elen, care spune ca " turistii sunt afectati, dezinformati cu stirile care apar.

Integral in Gandul

Ultimele stiri pe BankNews.ro: