Chilipirurile din curtea bancilor. Cele mai bune oferte pentru apartamente si masini executate silit

Data publicarii: 17-06-2010 | Finante-Banci

Bancile scot la licitatie foarte multe bunuri preluate de la clientii care nu si-au mai putut plati ratele. Money.ro si executari.com va prezinta unele dintre cele mai atragatoare oferte pentru masini si imobile.

Nu este niciun secret ca, de la inceperea crizei, mii de romani si-au pierdut masinile si casele pentru ca nu si-au platit ratele la banci. Bunurile executate silitau fost, apoi, scoase la vanzare de catre banci pentru a se recupera din creditele date catre firme ori populatie. Pentru ca licitatiile organizate de institutiile de credit sa reprezinte un succes trebuie ca acestea sa fie aduse la cunostinta unui numar cat mai mare de oameni.

Problema era ca nu multi dintre romani ajungeau pe site-urile diferitelor banci pentru a cauta chilipiruri. Unul dintre site-urile specializate care sa aduca laolalta cea mai mare parte a ofertelor de bunuri executate silit lansate de banci, executori judecatoresti si societati de leasing este executari.com. Directorul de proiect Cristina Boarna spune ca "in momentul de fata este cel mai important site de acest gen ca structura, trafic si varietate de anunturi.

Pot fi gasite de la vile cu 10-11 camere pana la materii prime si accesorii pentru cele mai variate domenii de activitate (masini de cusut, prese, cuptoare utilizate in restaurante, materii prime". In fiecare zi se gasesc pe acest portal intre 1.000 si 1.400 de anunturi din domeniile rezidential, industrial si auto.

Cu ajutorul celor de la site-ul citat am realizat cateva clasamente al celor mai bune oferte pe care le au acum bancile pe segmentul imobiliar si autocu precizarea ca pot exista si alte oferte mai bune dar care nu sunt popularizate din dorinta expresa a institutiilor de credit. De asemenea am ales si cateva dintre cele mai scumpe bunuri scoase la licitatie in ideea ca poate cineva le poate considera o oportunitate de investitie pentru ca pretul lor este oricum mai scazut decat al unui activ nou. Numele bancii proprietare nu este precizat dar aceasta informatie si altele legate de licitatia in cauza se pot obtine direct de la administratorii site-ului.

Integral in Money.ro