O casa de vacanta, o investitie mai ieftina pe timp de criza

Data publicarii: 23-06-2010 | Imobiliare

Criza aduce dupa ea -ascutirea simturilor de -business. Pentru cei -intreprinzatori, este un moment de a face -investitii inteligente, fiind un moment cat se poate de bun pentru achizitia unei locuinte. Cu atat mai tentant cu cat este vorba despre a doua locuinta, o casa de vacanta, care acum se gaseste si la -jumatate din pretul de acum doi ani, chiar si pe Valea Prahovei, una dintre cele mai scumpe locatii de sejur de la noi.

O investitie intr-o locuinta la munte este a-vantajoasa din toate punctele de vedere. In primul rand, te scuteste de orice cheltuiala cu cazareaa tunci cand vrei sa dai o fuga la aer curat. In al doilea rand, este o sursa sigura de venit daca o scoti la inchiriat. Si, deloc de neglijat, ofera confort imediat si siguranta financiara pe termen lung.

Colina Marei - alegerea Danei Savuica

"Intrucat Julie, fata noastra, are 17 ani, isi doreste tot mai mult sa petreaca timp cu prietenii, iesind de sub controlul parintilor. Pentru a avea totusi siguranta ca evadeaza intr-un loc protejat, ne-am pus problema sa gasim acea casa care sa se situeze intr-o zona nepoluata, destul de aproape de Capitala, sa aiba toate conditiile de confort si un mediu bun pentru activitati sportive si de recreere.", declara Dana Savuica.

Cunoscuta femeie de afaceri a ales sa achizitioneze un apartament de trei camere in proiectul Colina Marei, situat la intrarea in Sinaia. Inainte de luarea deciziei, a facut o preselectie in functie de cateva criterii clare.

Integral in Romania Libera

Ultimele stiri pe BankNews.ro: