Ce domenii au facut angajari in luna mai

Data publicarii: 24-06-2010 | HR/Cariere

Vanzari/Comert, IT/Telecomunicatii si Finante/Contabilitate/Asigurari sunt domeniile care au facut cele mai multe angajari in luna mai, potrivit studiului realizat de Balaur.ro. In contrabalanta, domeniile in care numarul de joburi a scazut cel mai mult in mai fata de aprilie sunt Productie, Publicitate/PR si Marketing.

Indicele Balaur.ro reprezinta o analiza lunara a ofertei online de locuri de munca din Romania. Studiul a fost facut pe un esantion de locuri de munca care provin din cele mai mari 22 de siteuri de recrutare din plan local, si are un grad de reprezentativitate estimat de 73%. Indicele locurilor de munca online este calculat lunar, urmarind sa studieze variatia ofertei pe piata locurilor de munca din Romania. Indicele monitorizeaza oportunitatile de angajare din Romania si strainatate adresate romanilor la nivel national si pe judete.

Numarul total de anunturi de recrutare pe site-urile vizate de analiza a scazut cu 13,6%, in mai 2010, comparativ cu luna precedenta, de la 22.271 la 19.242.
Numarul de joburi din industria auto a scazut cu 17% in mai fata de luna precedenta, dar e aproape dublu fata de luna ianuarie a lui 2010.

Integral in Money.ro