Reteaua HM va intra pe piata din Romania in 2011 si va deschide un magazin in Baneasa Shopping City

Data publicarii: 25-06-2010 | Afaceri

Retailerul suedez de fashion H&M (Hennes&Mauritz) va intra pe piata din Romania anul viitor, urmand sa deschida un magazin in Baneasa Shopping City in primavara lui 2011, a anuntat, joi, mall-ul din Capitala.

"Decizia de a aduce H&M in Baneasa Shopping City reprezinta un pas firesc in evolutia mixului de retaileri pe care mall-ul il ofera clientilor sai. Baneasa Shopping City a atras intotdeauna cele mai dorite si la moda branduri, fiind o poarta de intrare in Romania pentru multe dintre ele. Sunt sigura ca va fi o surpriza minunata pentru clientii nostri, care nu vor trebui sa mai astepte sa plece intr-o vacanta in strainatate pentru a cumpara articole din brandul H&M", a declarat Loredana Croicia, director de vanzari si marketing la Baneasa Shopping City.

Magazinul va fi situat pe doua etaje, cu intrari si iesiri atat la parter, cat si la primul etaj si cu acces vertical interior facilitat de un lift si doua scari rulante.

Hennes&Mauritz AB (H&M) este o companie suedeza recunoscuta pentru colectiile sale moderne si actualizate frecvent pentru femei, barbati, adolescenti si copii. H&M detine aproximativ 2.000 de magazine in 37 de tari si are aproximativ 76.000 de angajati.

NewsIn

Ultimele stiri pe BankNews.ro: