CEO Romtelecom: Cresterea TVA va duce la scaderea consumului pe piata de telecomunicatii

Data publicarii: 28-06-2010 | Actualitate

Directorul general al celui mai mare operator local de telefonie fixa, Romtelecom, Yorgos Ioannidis, a declarat luni ca majorarea TVA va duce la scaderea consumului pe piata de telecomunicatii, intrucat clientii se vor gandi de doua ori atunci cand vor face o achizitie.

"Pe orice piata, in orice tara, majorarea TVA duce la reducerea consumului pe tot sectorul de telecomunicatii. Clientii se vor gandi de doua ori atunci cand vor face o achizitie. Ne asteptam si in Romania la o scadere a consumului, dar nu pot spune un procent anume", a declarat Yorgos Ioannidis, in cadrul unei conferinte de presa.

De asemenea, directorul general al Romtelecom a precizat ca investitiile companiei din acest an vor fi la nivelul celor de anul trecut, de aproximativ 150 milioane euro.

Compania Romtelecom este controlata de grupul grecesc OTE si are pana la 9.000 angajati. Veniturile Romtelecom au scazut in 2009 cu 7,2%, la 807,7 milioane euro, de la 869,9 milioane euro in 2008.

Romtelecom a inregistrat in primele trei luni din acest an venituri de 194,8 de milioane de euro, in scadere cu 3,3% fata de aceeasi perioada a anului anterior, cand a raportat 201,4 milioane de euro.

NewsIn

Ultimele stiri pe BankNews.ro: