CEC a notificat clientii sa vina la banca pentru a modifica contractele de credit

Data publicarii: 06-07-2010 | Finante-Banci

CEC Bank a  notificat pe 25 iunie clientii care au contracte de credit sa se prezinte la sediul bancii pentru a modifica documentele, prin semnarea unor acte aditionale in care sa fie incluse modificarile recente adoptate de Guvern, printre care si limitarea comisionului de rambursare anticipata.

"CEC Bank SA s-a conformat, incepand de luni 21 iunie, prevederilor Ordonantei de Urgenta a Guvernului nr. 50/2010 privind contractele de credit pentru consumatori, atat pentru creditele noi acordate, cat si pentru creditele in derulare", se arata intr-un comunicat transmis de banca.

Astfel, CEC a notificat in data de 25 iunie, prin scrisori, clientii persoane fizice care au contracte de credit in derulare si carora le sunt aplicabile prevederile ordonantei, invitandu-i la sediul bancii pentru semnarea actelor aditionale care contin modificarile impuse prin ordonanta. Clientii bancii pot solicita actele aditionale ce transpun prevederile ordonantei in toate unitatile CEC Bank din Bucuresti si din tara, pentru consultarea si semnarea lor.

In baza actului normativ, clientii persoane fizice ai CEC Bank nu vor plati comision de rambursare anticipata, iar dobanda la credit este raportata la indici de referinta publici (ROBOR/EURIBOR/LIBOR) la care se adauga o marja de risc, care ramane fixa pe toata durata imprumutului.

Integral in Curierul National

Ultimele stiri pe BankNews.ro: