Billa Romania va deschide la Oradea cel de-al 51-lea supermarket al retelei

Data publicarii: 14-07-2010 | Afaceri

Billa Romania va deschide un nou supermarket in orasul Oradea din judetul Bihor, reteaua ajungand astfel la un numar de 51 de unitati de operate in Romania, potrivit unui comunicat de miercuri al companiei.

Reprezentantii companiei spun ca in acest moment nu pot face publica valoarea investitiei in noul supermarket de la Oradea.

Noul magazin are o suprafata de vanzare de 840 metri patrati si pune la dispozitia clientilor sai peste 6.500 de articole. Inaugurara acestei filiale creaza peste 40 de noi locuri de munca. 

"Oradea este unul dintre cele mai importante orase din nord-vestul Romaniei si un important centru economic. Ca atare, decizia de deschidere a noului magazin a venit in mod natural si face parte din planul Billa Romania de a-si oferi produsele si serviciile in cat mai multe orase din tara", a declarat directorul de marketing al Billa Romania, Sabin Fane.

Billa este prezenta in Romania din februarie 1999 si este parte componenta a grupului german REWE, care numara mai mult de 15.000 magazine si 320.000 angajati in intreaga Europa. Acesta este reprezentat in Romania si prin retelele Selgros si Penny.

NewsIn