Siveco Romania, nominalizata sa reprezinta Romania in competitia European Business Awards 2010

Data publicarii: 16-07-2010 | Diverse

Siveco Romania se afla printre cele 10 companii nominalizate sa reprezinte Romania in cadrul prestigioasei competitii - European Business Awards 2010, compania concurand in urmatoarea runda a intrecerii pentru prestigiosul premiu - Ruban d'Honneur, informeaza un comunicat al companiei.

Castigatorul categoriei va fi anuntat la Paris pe data de 16 noiembrie 2010.

In cei patru ani de cand are loc, competitia European Business Awards a identificat cele mai performante companii europene, a caror reusita se bazeaza pe abilitatea lor de a demonstra cele trei principii de baza pe care competitia le are in vedere: inovatie, excelenta si sustenabilitate in afaceri.

Un juriu compus din personalitati europene recunoscute a selectat in finala competitiei, pe baza acestor criterii, cele mai performante si reprezentative 10 organizatii din Romania.

"Suntem deosebit de onorati sa reprezentam Romania in aceasta disputata competitie si foarte mandri ca in cei 19 ani de activitate, prin sutele de proiecte desfasurate in tara si strainatate, am devenit cea mai mare casa de software din Romania si un lider regional in domeniul IT&C. Competitia European Business Awards este perceputa la nivel European drept un model de recunoastere a valorilor. E un privilegiu sa concuram alaturi de cele mai dinamice companii europene - mai ales in conditiile in care, in 2009, am primit deja Ruban d'Honneur la categoria Corporate Social Responsability", a spus Irina Socol, presedinte si director general Siveco Romania.

European Business Awards urmareste cresterea notorietatii si stimularea companiilor celor mai inovative si mai performante in materie de afaceri, care probeaza totodata un comportament responsabil si care afecteaza in mod pozitiv mediul social in care opereaza.

Cifra de afaceri a castigatorilor Ruban d'Honneur din 2009 a totalizat peste 570 miliarde euro, rata medie anuala de crestere a profitului acestor companii depasind 56 la suta.

Programul European Business Awards, sponsorizat de banca HSBC, recunoaste si recompenseaza excelenta, bunele practici si inovatia in comunitatea europeana de afaceri. Programul este deschis tuturor organizatiilor, indiferent de marime si sector de activitate.

Infiintata la inceputul anului 1992, Siveco Romania SA este liderul caselor de software din Romania, asigurand o mare parte din proiectele informatice de anvergura din Romania, precum si un volum important al exporturilor de produse software in tari din Europa Centrala si de Est, din Uniunea Europeana, spatiul Comunitatii Statelor Independente, in Orientul Mijlociu si Apropiat, in nordul Africii.

Integral in Agerpres

Ultimele stiri pe BankNews.ro: