Targ imobiliar in Capitala. Pretul mediu al apartamentelor este de 70.000 de euro

Data publicarii: 19-07-2010 | Imobiliare

Nici caldura de afara si nici taierile salariale nu reusesc sa topeasca preturile locuintelor. Cel mai recent targ imobiliar din Capitala arata ca pretul mediu al apartamentulor scoase la vanzare este de 70.000 de euro. O cifra care rezoneaza mai mult cu boom-ul imobiliar din 2008, decat cu vremurile aspre pe are le traim.

Dezvoltatorii imobiliari nu par dispusi sa coboare prea mult stacheta. Reducerile medii sunt intre 3.000 si 5.000 de euro.  Asta desi cererea e tot mai mica in comparatie cu oferta sporita.

Preturi la care se adauga costurile cu parcarea sau cu alte facilitati. De aici si dezamagirea multor potentiali clienti.

Izabela si Mircea implinesc un an de la casatorie. Moment numai bun pentru a-si cumpara o locuinta, mai ales ca acum stau cu parintii. Stiu exact ce vor: un apartament cu doua camere pe care nu pot da mai mult de 60.000 de euro.

Suna bine, dar aveti grija! Sunt reguli de aur de care trebuie sa tineti cont in achizitionarea unii apartament.

Nu de alta, dar sunt multi care au platit apartamente niciodata finalizate. O problema
 poate aparea si in cazul unui credit. Potrivit analistilor , intarzierile care apar in cazul programului prima casa ii determina pe romani sa se indrepte spre un credit obisnuit. De regula, mai scump. Exista insa si oferte pentru cei neatinsi de criza. Este vorba despre vile care incep de la 300.000 euro si ajung pana la un milion de euro.

Integral in Antena3