In timp ce clasa de mijloc este plina de datorii, bogatii o duc bine

Data publicarii: 22-07-2010 | International

In timp ce clasa de mijloc este plina de datorii, fara locuri de munca si disperata, fiind cea mai afectata de criza economica mondiala, bogatii o duc, in continuare, bine. New York Times a incercat sa caute, in acest week-end, exemple care sa arate ca si aceasta categorie sociala a simtit efectele recesiunii - poate exista cineva care sa renunte la noul Ferrari din cauza crizei datoriilor din zona euro.

Insa, se pare ca bogatii au suferit destul de putin de pe urma crizei si si-au revenit foarte repede, scrie Yahoo News, citand Market Watch.

Retailerii de lux au anuntat cresteri destul de mari pentru aceasta perioada. Astfel, Tiffany & Co a anuntat ca vanzarile din primul trimestru la nivel mondial au crescut cu 22%. Gigantul Louis Vuitton Moet Hennessy, care comercializeaza branduri de la Fendi si Givenchy la Moet & Chandon Champagne, plus binecunoscute genti Vuitton, a declarat ca, in Statele Unite, vanzarile au crescut cu 20% in primul trimestru, in timp ce vanzarile de bijuterii si de ceasuri au avansat cu 58%.

Integral in Curierul National

Ultimele stiri pe BankNews.ro: