Volksbank isi instruieste angajatii pe bani europeni

Data publicarii: 30-07-2010 | Finante-Banci

Volksbank Romania a initiat la inceputul lunii iulie implementarea unui proiect de instruire a personalului operativ si de conducere, in valoare de 8,2 mil. lei, cofinantat din Fondul Social European prin programul operational sectorial pentru dezvoltarea resurselor umane.

Valoarea cofinantarii nerambursabile din proiect este de 4,88 mil. lei. "Proiectul isi propune dezvoltarea competentelor si cresterea competitivitatii si adaptabilitatii personalului operativ si de conducere, prin sprijinirea angajatilor in procesul de perfectionare a cunostintelor profesionale in contextul transformarilor actuale, pe o perioada de doi ani", se arata intr-un comunicat al bancii.

Grupul-tinta este reprezentat de angajatii Volksbank Romania care activeaza la nivel managerial si operational. Obiectivul general poate fi atins printr-un plan de pregatire care se adreseaza unui grup de 106 manageri, astfel incat abilitatile dobandite de catre acestia sa aiba impact in ceea ce priveste flexibilizarea si adaptarea personalului din subordine.

Integral in Curierul National