GE Garanti Bank reduce rata lunara pentru bugetari, cu 50 la suta

Data publicarii: 04-08-2010 | Finante-Banci

Angajatii din sectorul public au posibilitatea sa isi reduca rata lunara, cu pana la 50 la suta, pentru creditele angajate la GE Garanti Bank.

Aceasta facilitate, care poate fi aplicata pe o durata de pana la 6 luni consecutive din momentul solicitarii, este optionala si poate fi accesata oricand in perioada 1 august 2010 - 31 decembrie 2010. De aceasta optiune pot beneficia atat clientii existenti, cat si clientii noi, angajati in sectorul de stat, care vor contracta orice tip de credit pana la sfarsitul anului 2010.

Facilitatea de reducere a ratei lunare de plata poate fi accesata de orice client angajat in sectorul public fara costuri suplimentare. Totodata, cei care opteaza pentru reducerea ratelor isi pot alege singuri suma pe care doresc sa o plateasca (rata putand fi redusa cu pina 50 la suta), precum si perioada de timp in care doresc sa beneficieze de reducerea ratelor (maxim 6 luni).

Facilitatea de reducere a ratei lunare poate fi atasata creditului imobiliar, creditului pentru nevoi personale cu garantii reale, creditul pentru nevoi personale fara garantii, creditul 'Summa cum laude' dedicat profesorilor, creditul pentru consolidarea datoriilor si creditul auto.

AGERPRES