Peste 3.000 de locuri de munca in domeniul productiei, disponibile la nivel national

Data publicarii: 24-08-2010 | HR/Cariere

Peste 3.000 de locuri de munca in domeniul productiei sunt disponibile la nivel national, pana la sfarsitul anului, potrivit companiei de recrutare si leasing de personal Trenkwalder Sobis.

Compania deruleaza o campanie de recrutare pentru clienti care au nevoie de personal calificat si/sau care poate fi calificat la locul de munca. Cele 3.000 de locuri de munca sunt pe contract de munca pe durata determinata de timp, cu aceleasi beneficii si avantaje ca si cum persoanele respective ar fi angajate pe durata de timp nedeterminata.

Peste 2.500 de angajati temporari au fost distribuiti de compania cu sediul central in Sibiu in primele sase luni ale anului (cu 86 la suta mai multi decat in S1 2009), la clienti care au solicitat muncitori necalificati sau cu calificari minime pentru pozitiile de 'operatori linie' in special in domeniul productiei, pe locul doi al preferintelor situandu-se tehnicienii si inginerii.

'Clientii sunt mai selectivi si cauta angajati care sa performeze mai bine, pe langa predictibilitatea costurilor. Tocmai de aceea, in primele luni ale anului, valoarea medie a veniturilor salariale ale angajatilor temporari distribuiti de compania noastra a crescut cu peste 12 la suta, destul de mult peste media nationala. Leasingul de personal aduce numai avantaje, si angajatorilor, si angajatilor', sustine Bogdan Florea.

Printre avantajele oferite de leasingul de personal companiilor se mai numara preluarea derularii tuturor procedurilor legale impuse de angajarea de personal: redactarea de CV-uri, gestiunea cartii de munca, vizita medicala, realizarea si depunerea la ITM-urile locale a documentelor de munca, plata salariilor si a celorlalte venituri. Compania care utilizeaza astfel de servicii este scutita de toate aceste operatiuni, platind in schimb factura conform contractului convenit cu furnizorul de angajati in leasing. Tot la nivel procedural, managerii de personal ai Trenkwalder Sobis se ocupa personal de integrarea angajatilor la locurile de munca de la client (compania care utilizeaza angajatii in leasing).

AGERPRES

Ultimele stiri pe BankNews.ro: