Pintilie Broker de Asigurare vrea sa vanda 1.000 de polite de calatorie pana la sfarsitul acestui an

Data publicarii: 26-08-2010 | Afaceri

Pintilie Broker de Asigurare (PBA) estimeaza ca va incheia, pana la sfarsitul acestui an, circa 1.000 de polite de asigurari medicale pentru calatoriile in strainatate, aceasta linie de intermediere de asigurari fiind lansata recent de companie, a anuntat joi brokerul.

Clientii pot compara si achizitiona online aceste polite de pe portalul Asiguratorii.ro de la sapte asiguratori, respectiv Astra, Allianz-Tiriac, Uniqa, Ardaf, EuroIns, Groupama, Generali.

Clientii care incheie o asigurare de raspundere civila auto (RCA) prin intermediul paginii de internet rca-ieftin.ro  beneficiaza de o reducere de 20% la asigurarea medicala pentru calatorii, de 15% in cazul asigurarilor facultative de locuinte si de 3% in cazul asigurarilor auto facultative (Casco), se arata in comunicat.

Pintilie Broker de Asigurare (PBA) este, potrivit propriilor declaratii, cel mai important jucator din piata asigurarilor online din Romania. 

Anul trecut, Pintilie Broker de Asigurare a intermediat prime brute subscrise in valoare totala de 2,1 milioane de euro. In primul semestru al anului in curs, PBA a intermediat prime brute subscrise de 11,2 milioane lei si  a vandut peste 33.000 de polite de asigurare.

NewsIn

Ultimele stiri pe BankNews.ro: