Salarii mari doar cu pasaportul

Data publicarii: 01-09-2010 | HR/Cariere

Cu ajutorul informatiilor furnizate de portalurile bestjobs.ro si eJobs.ro, cele mai importante site-uri de joburi, Curierul National a realizat un top al celor mai bine platite locuri de munca pe care le mai ofera in acest moment angajatorii.
Pe primul loc in topul celor mai banoase meserii sunt pozitionate joburile din strainatate de medic de laborator (Medicina Umana, Veterinara, Stomatologie) cu un salariu de  4.000 dolari/luna (3.900 euro).

Daca ajungi sa ocupi un post ca medic in Marea Britanie poti fi sigur ca vei castiga peste 2.000 euro/luna. Un alt loc de munca in care se poate castiga bine este cel de asistenta medicala in strainatate, meserie care este remunerata cu o suma intre 500 si 2.000 de euro.
 
Un alt domeniu in care joburile sunt bine platite este cel de constructii, instalatii, amenajari, productie, reparatii, intretinere, service, adica meseria de tehnician mecatronist, care este platita cu o suma intre 1.000 si 3.000 euro.

Pe locul patru in clasament s-a pozitionat tot un job in strainatate de sofer de TIR, care poate fi rasplatit intr-o luna pentru munca pe care o presteaza cu 1.500-2.000 euro.
Dar nici meseria de reprezentant de vanzari si broker de asigurari nu este platita prea putin, iar aceste posturi se gasesc in Romania, deoarece vorbim de un salariu de 500-1.000 de euro.

Daca alegi un post de sofer autocamion, nu trebuie sa te astepti la mai mult de 500 de euro pe luna.

Integral in Curierul National

Ultimele stiri pe BankNews.ro: