BCR vrea sa atraga in 2010 peste 1.100 de clienti prin intermediul portalului de imobiliare

Data publicarii: 01-09-2010 | Finante-Banci

BCR vrea sa finanteze pana la finalul anului peste 1.100 de locuinte in colaboare cu agentiile si dezvoltatorii care au incheiat parteneriate cu banca, au anuntat miercuri reprezentantii bancii.

"BCR a incheiat deja parteneriate cu peste 170 de agentii si aproape 90 de dezvoltatori imobiliari. Pentru anul viitor ne propunem sa semnam peste 270 parteneriate cu agentiile imobiliare si circa 140 cu dezvoltatorii imobiliari. Planificam sa finantam achizitionarea in colaborare cu agentiile a aproximativ 1.000 de locuinte si a altor 1.500 impreuna cu dezvoltatorii imobiliari", a spus Stefan Coroianu, director executiv al Directiei Credite Retail din cadrul BCR.

In prima jumatate a anului BCR a finantat achizitionarea a 320 de locuinte prin intermediul agentiilor imobiliare si 250 de locuinte prin intermediul dezvoltatorilor, iar pana la finalul acestui an banca se asteapta la o dublare a finantarilor.

"BCR este prima banca care lanseaza un astfel de portal. Vrem sa oferim clientilor nostri, la nivel national, o solutie integrata - locuinta + solutie de finantare. bcrimobiliare.ro este un loc unde oferta agentiilor si dezvoltatorilor imobiliari se intalneste cu cererea clientilor care doresc sa achizitioneze o locuinta", a declarat Stefan Coroianu.

Pe langa oferta de locuinte din toate judetele tarii, clientii vor avea la dispozitie informatii utile despre procedurile pentru achizitionarea unei locuinte. Astfel portalul cuprinde, sfaturi si recomandari referitoare la incheierea unui antecontract de vanzare cumparare, a unui contract de vanzare cumparare sau a unui contract de credit ipotecar. In plus portalul mai include informatii utile despre oferte de finantare si de asigurare a locuintelor.

Pe portal sunt inscrise 800 de oferte imobiliare pana in acest moment, dar reprezentantii bancii sustin ca la finalul anului viiitor numarul acestora va ajunge la 20.000. De asemenea, oficialii BCR se asteapta ca intr-un an de la lansare a portalului numarul vizitatorilor unici pe luna sa ajunga la 120.000, iar a celor care vor sa achizitioneze o locuinta la 3000.

NewsIn

Ultimele stiri pe BankNews.ro: