FMI nu doreste impozite mai mari in Romania in 2011, potrivit lui Jeffrey Franks

Data publicarii: Astazi, 06-09-2010 | Economie

Fondul Monetar International (FMI) nu doreste o crestere a impozitelor in Romania pentru anul 2011, potrivit declaratiei sefului misiunii FMI in Romania, Jeffrey Franks, dupa intalnirea cu noul ministru al Finantelor, Gheorghe Ialomitianu.

"Nu planuim cresteri majore ale taxelor pentru anul 2011, dar vom discuta cu ministrul despre planurile Guvernului in aceasta privinta. Totusi, schimbarile in politica financiara sunt decise de Guvern. Il vom cunoaste pe noul ministru si il vom pune la curent cu toate informatiile. Vom discuta si despre obiectivele pe care trebuie sa le duca la indeplinire in urmatoarele luni", a declarat Franks.

Potrivit proiectului de modificare a Codului Fiscal, Guvernul intentioneaza sa extinda baza de impozitare si pentru utilizarea unui bun din patrimoniul afacerii in scop personal, pentru convorbirile telefonice in scop personal, pentru cazarea sau imbracamintea oferite gratuit sau pentru cadourile de 8 martie sau de Paste de peste 150 de lei. Decizia va fi luata in sedinta de Guvern de miercuri.

 

NewsIn

Ultimele stiri pe BankNews.ro: