Complexul Energetic Craiova aloca 3,95 milioane lei pentru achizitia de piese din otel manganos

Data publicarii: 13-09-2010 | Afaceri
Complexul Energetic Craiova va organiza, in 28 octombrie, o licitatie deschisa pentru contractul de achizitie de piese din otel manganos, a carui valoarea se ridica la 3.956.168, fara TVA, se arata intr-un anunt de pe e-licitatie.ro.

Potrivit anuntului, finantarea va fi facuta din surse proprii ale companiei.

Durata contractului este de 240 de zile incepand de la data atribuirii. Se solicita o garantie de participare de 40.000 lei, precum si garantia de buna executie care reprezinta 10% din valoarea contractului.

Perioada minimaaa pe parcursul careia ofertantul trebuie sa isi mentina oferta este de 90 zile de la termenul limita de primire a ofertelor.

Complexul Energetic (CE) Craiova este producator de energie electrica, cu o putere instalata de 930 MW. Compania are trei sucursale (Sucursala Electrocentrale Isalnita, Sucursala Miniera Prigoria, Sucursala Electrocentrale Craiova II) si Uzina de Reparatii Craiova.

CE Craiova a avut anul trecut un profit net de 336.598 lei si venituri totale de 1,168 miliarde lei. Cantitatea anuala de lignit extrasa din cariera proprie este de circa 700.000 tone.

 

NewsIn

Ultimele stiri pe BankNews.ro: