Vladescu: TVA nu va reveni la 19 la suta in urmatorii ani

Data publicarii: 20-09-2010 | Economie
Fostul ministru al Finantelor, Sebastian Vladescu, spune, cu ocazia unui interviu acordat unui post de televiziune, ca premierul Emil Boc are o intelegere limitata pentru perioada de criza prin care trece Romania.

De asemenea, Vladescu considera ca TVA-ul nu mai poate reveni la nivelul de 19 la suta, indiferent de partidul sau alianta care va veni la conducerea tarii.

"Din cate stiu eu, presedintele Traian Basescu m-a sustinut pentru a ramane in Guvern. Ceea ce nu a functionat a fost relatia mea cu primul-ministru", spune Vladescu in emisiunea "Dupa 20 de ani", difuzata duminica la Pro TV.

Sebastian Vladescu a spus ca a avut divergente cu premierul Emil Boc la numeroase capitole, printre care "necesitatea ajustarii cheltuielilor" si "largirea bazei de impozitare". Fostul ministru considera ca aceste divergente se desprind din lipsurile de pregatire ale premierului Romaniei.

"In ceea ce priveste capacitatea lui Emil Boc de a intelege complexitatea economiei romanesti, dificultatile ei, intr-un an de criza cred ca exista o limita care e generata de pregatirea domniei sale, de faptul ca a fost nevoit sa preia economia romaneasca intr-un moment de criza. Vorbesc despre o intelegere limitata intr-o perioada de criza", a mai declarat Vladescu.

sursa: AGERPRES

 


Ultimele stiri pe BankNews.ro: