Cele mai scumpe accesorii din casele romanilor: bucataria la pret de apartament cu trei camere si cada la pret de Logan.

Data publicarii: 27-09-2010 | Diverse
Unul dintre reperele bunastarii la romani este opulenta exterioara a locuintei. Casa devine insa doar un accesoriu atunci cand elementele care o transforma dintr-un simplu spatiu rezidential intr-un camin poarta amprenta luxului.

In 2010 "extravaganta" este cuvantul de ordine in materie de lux casnic. Preturile exorbitante raman constanta acestei nise. Se modifica insa tendintele momentului, spun specialistii in design interior. "Se poarta materialele naturale, abordarea joviala, imbinarea stilurilor, mobilierul pictat si personalizat. Este anul in care ne intoarcem in trecut, prin revelarea unui nou trend: clasicul contemporan. Sunt folosite culorile tipatoare, ce induc o stare de bine, precum rosu sangeriu, mov, roz aprins, toate in combinatie cu eleganta nuantelor elementelor naturale", a declarat pentru gandul Cristina Lazarescu, manager general al Illustra Design Boutique.

Integral inGandul.info
Ultimele stiri pe BankNews.ro: