Depozitele clientilor BCR BpL au urcat la 330 de milioane de lei

Data publicarii: 29-09-2010 | Finante-Banci
Depozitele realizate de clientii BCR Banca pentru Locuinte (BpL) in baza contractelor incheiate cu institutia totalizeaza 330 de milioane de lei, de patru ori mai mari decat soldul de la finele lunii august 2009. Banca a incheiat, in primii doi ani de functionare peste 170.000 de contracte, cu o valoare totala de aproape cinci miliarde de lei.

 Astfel, valoarea medie a unui contract incheiat a crescut la aproape 29.000 de lei.  In acelasi timp, BCR Banca pentru Locuinte a lansat activitatea de creditare pentru domeniul locativ, astfel ca institutia va acorda clientilor interesati si posibilitatea de a contracta un imprumut intermediar sau anticipat - doua tipuri de credite care au menirea de a scurta perioada de asteptare pentru un credit locativ.

BCR BpL este subsidiara BCR spe-cia-lizata in produse de tip economisire-creditare pentru domeniul locativ, care pre-su-pun o perioada initiala de econo-mi-sire, apoi posibilitatea acordarii unui imprumut cu dobanda fixa mult sub rata din piata.

 

Integral in: Financiarul

Ultimele stiri pe BankNews.ro: