Cine a ratat intrarea in Top 300 Capital

Data publicarii: 15-10-2010 | Actualitate
Putin, la prima vedere, dar mult, in fapt, daca ne amintim ca vorbim, totusi, de milioane de euro (si nu de lei), i-a despartit pe cateva zeci de milionari romani de pragul intrarii in editia din acest an a Top 300 Capital, care, oricum a coborat, pe fondul crizei, la 16-20 de milioane de euro, comparativ cu 20-24 de milioane de euro la cat a fost evaluat ultimul clasat in editia anterioara.

Practic, circa 100 de oameni de afaceri mai au de asteptat pana sa se califice din nou, in cazul unora, sau in premiera, in cazul altora, pentru intrarea in clasament. De mentionat, totusi, ca valoarea cumulata a averilor celor care au ratat calificarea anul acesta depaseste binisor 800 de milioane de euro.

Mai rau decat atat nu se poate, isi spuneau, la finele anului 2008, multi dintre oamenii de afaceri loviti de criza financiara. Dar, intotdeauna este loc de mai rau, iar ceea ce s-a intamplat in anul care a urmat a revelat o Romanie aflata in cea mai crunta deriva a sa din ultimele cinci-sase decenii. Murphy a avut din nou dreptate. Cand lucrurile merg prost undeva, au tendinta sa mearga prost oriunde.

 

integral in: capital.ro