Profitul Romsym Data a sporit cu 7% in primele noua luni, pe afaceri in crestere cu 10%

Data publicarii: 20-10-2010 | Afaceri


Distribuitorul de software Romsym Data a inregistrat o crestere a cifrei de afaceri de circa 10% in primele noua luni fata de aceeasi perioada a anului trecut, pana la 4 milioane euro, in vreme ce profitul a avansat cu 7%, a anuntat miercuri compania.

Romsym a avut o cifra de afaceri de 3,6 milioane euro in primele trei trimestre din 2009 si un profit cu 10% mai mare fata de perioada similara a anului precedent.

"Romsym Data a reusit in 2010 sa creasca cifra de afaceri din serviciile de training si consultanta, centrul de training ITtraining (www.ittraining.ro) avand o crestere semnificativa", a declarat directorul general al companiei, Razvan Balint.

In ceea ce priveste veniturile din licente ale Romsym Data, acestea au crescut in 2010 cu aproximativ 10% fata de anul precedent. Cu toate acestea, pirateria software are inca un impact major asupra business-ului Romsym Data, a mai spus directorul general al companiei.

Compania nu a disponibilizat personal in 2010, dar nici nu a facut angajari. Romsym are 25 de angajati in prezent.

Romsym este unul dintre cei mai importanti furnizori de solutii IT din Romania si Republica Moldova,
oferind tehnologie produsa de lideri mondiali in solutii de securitate, managementul retelelor, DTP si web design, managementul afacerilor, softuri utilitare, dezvoltare si soft stiintific, sisteme Open Source.

 

NewsIn