Portretul celui mai bun angajator roman din 2010: intelegator, comunicativ si sociabil

Data publicarii: 01-11-2010 | HR/Cariere
Nu au facut concedieri, continua angajarile si chiar au majorat salariile in cei doi ani de criza. Prefera sa comunice direct cu angajatii si, daca nu este intotdeauna posibil, dezvolta tot felul de platforme interne prin care sa-si anunte angajatii de cele mai noi schimbari din companie. Organizeaza petreceri si-si trimit angajatii in teambuildinguri, iar salariatii performanti primesc sofer care sa le rezolve problemele personale sau zile suplimentare de concediu de odihna. Acesta este portretul celor mai buni angajatori romani care au iesit pe primele locuri in topul Best Employers 2010, realizat in acest an de compania de consultanta in resurse umane AonHewitt, prezenta in Romania prin partenerul Monday Insight Consulting.

GlaxoSmithKline, McDonald's, Astra Zeneca, Carpatcement, Henkel, Tuca Zbarcea & Asociatii, Syngenta, Adobe Romania, Avangate si Hilti sunt cei mai buni angajatori din 2010, potrivit editiei din acest an a studiului Best Employers 2010. Studiul a fost realizat in perioada septembrie 2009- iunie 2010, pe un esantion de 24 de companii care au impreuna peste 6.400 de angajati. Anul trecut, la studiu au participat 50 de companii cu peste 13.000 de angajati.

Aceste companii au un nivel de implicare a angajatilor de peste 78%, ceea ce inseamna ca angajatii isi prezinta compania intr-un mod pozitiv fata de colegii si de prietenii lor, clienti si potentiali angajati. 

 

citeste mai mult: zf.ro