Flanco va deschide in decembrie doua noi magazine in Botosani Si Giurgiu, investitie de 2 mil. lei

Data publicarii: 17-11-2010 | Afaceri
Flanco va deschide, in luna decembrie, doua noi magazine in galeriile Family Center din oraSele BotoSani Si Giurgiu. investitia ridicandu-se la 2 milioane lei, a anuntat miercuri retailerul.

Cele doua magazine noi totalizeaza un spatiu de vanzare de 1.000 mp, iar compania se asteapta la vanzari totale de 10 milioane lei in primul an de functionare. Investitia in deschiderea magazinelor, inclusiv stocuri, se ridica la 2 milioane lei.

Prin deschiderea celor doua magazine noi, reteaua Flanco ajunge la un numar de 72 magazine, in urmatorul an compania prevazand deschiderea a inca 15 magazine, in functie de lansarile de parcuri de retail noi sau de finalizarea negocierilor cu mall-urile existente.

Flanco isi propune pentru 2011 atingerea unei cote de piata de 10%, urmand sa realizeze o cifra de afaceri de 110 milioane euro.

Flanco International este unul dintre cei mai importanti retaileri autohtoni de produse IT&C, electronice si electrocasnice. Compania opereaza in acest moment o retea de 70 de magazine in cele mai importante regiuni comerciale ale tarii. 

 

NewsIn

Ultimele stiri pe BankNews.ro: