Piraeus Insurance Broker a intermediat prime in valoare de 9 milioane de euro, in T3

Data publicarii: 23-11-2010 | Finante-Banci
Piraeus Insurance Broker a intermedia in trimestrul trei al anului prime in valoare de 9 milioane de euro, a declarat, pentru capital.ro, directorul de vanzari al Piraeus Insurance Broker, Cosmin Andrei.

"Strategia noastra pentru anul 2010 a fost de retentie a portofoliului existent si de dezvoltarea unor segmente mai putin exploatate in anii anteriori. Piraeus Insurance Broker a intermediate, in trimestrul trei, prime in valoare de 9 milioane de euro (…) Incepand cu anul 2009 ne-am orientat si catre piata de retail, fara a neglija in acelasi timp segmentul corporate. In acest sens am reusit sa dezvoltam o retea de aproximativ 400 de asistenti in brokeraj in toate sucursalele Piraeus Bank la nivel national", a spus Cosmin Andrei.

Potrivit acestuia, in acest moment, societatile de brokeraj detin o pondere de 35% in piata asigurarilor, fiind semne de usoara crestere pentru anul viitor.

"Vom continua sa ne marim forta de vanzari prin atragerea de specialisti in domeniul asigurarilor, avand in vedere companiile care compun grupul financiar Piraeus (Piraeus Bank, Piraeus Leasing, Piraeus Insurance Broker, Piraeus Real Estate) tipurile de asigurari intermediate sunt extrem de variate. De asemenea, dorim sa dezvoltam o serie de produse co-brand impreuna cu asiguratorii", a mai spus Cosmin Andrei. 

 

citeste integral: capital.ro

Ultimele stiri pe BankNews.ro: